Industriel design i prisvindende klasse

Kjærulff Design er et prisvindende firma, og vi specialiserer os i industriel design. Vi kan hjælpe kunder i hele Danmark, men vi holder selv til i Hadsund, i Jylland.

At skabe en god idé kræver talent, og det er derfor, at vi mener, at man må hyre professionelle folk som os, hvis man vil ende med et bæredygtigt industriel design, der har potentiale i fremtiden.

Med den kvalitative vejledning vi giver, via vores produktudvikling, får vores kunder de bedste betingelser i forhold til indtjening og brugervenlige produkter. Vi sætter idéerne op på struktureret vis, og derfor kan vi realisere et design, der i sig selv, bliver en væsentlig del af markedsføringen.

Er dine produkter ved at blive indhentet af markedet, eller er du løbet tør for idéer til udvikling af produktemballage? Vores industriel designere hjælper både med konceptudvikling og at overholde budgettet.

Mere års erfaring med industriel design

Med mere end 30 års erfaring inden for arbejde med industriel design ved vi, hvad den gode idé kræver for at blive købt. 

Vi holder os altid for øje at ethvert produkt har en bestemt målgruppe og brugergruppe. 

Vores idéer har fået megen anerkendelse, fordi de netop opfylder kravet til godt industriel design: Den lange levetid.

Kontakt os og oprethold det tætte samarbejde

Vi mener, at det tætte samarbejde mellem os og vores kunder er alfa omega i forhold til at skabe industriel design, som fører til gode brugervenlige og sammenhængende produkter.

For at skabe de rette produkter må vi nødvendigvis samarbejde med vores kunder, og det agter vi at gøre hver gang, vi arbejder med nye projekter.

Vi kan kontaktes på telefon 98 57 52 00 eller på e-mail post@kjaerulff-design.dk, hvor du også kan høre mere om, hvad vi kan som virksomhed.