Velkommen til Kjærulff Design

​Industrielt, innovativt og bæredygtigt. Tre nøgleord der beskriver Kjærulff Design perfekt. Vi er et industrielt designfirma, der i tæt samarbejde med vores kunder, skaber innovative, bæredygtige produkter.

Udgangspunktet er altid brugerne og kundernes strategiske mål og krav til produktet. Slutresultatet er brugervenlige produkter, der styrker vores kunders brand og indtjening.

Vi synliggør ideerne bag produktets opbygning og brugervenlighed, gennem skabelse af designmæssigt særpræg. Vore designs har ofte bevist en lang levetid på markedet.

Gennem brugen af forskellige teknologier, skaber vi realistiske ideer, der kan produceres rationelt.

Kjærulff Design har vundet endnu en designpris. Denne gang er det den prestigefyldte iF Design Award for 2014 for Kamstrup Mulical 302 Heat Meter.

VORES MANTRA ER ALTID:

LESS IS MORE

Lars Kjærulff
Designchef og indehaver

Kjærulff Design er et professionelt design- og udviklingsfirma, startet af Lars Kjærulff i 1992.

Med baggrund i mange års erfaring med projekter for danske og udenlandske firmaer, kan vi være det input udefra, der er afgørende for produktets succes.

Hensynet til brugerne, ser vi som vigtigt for at kunne skabe produkter med let tilgængelig teknologi, baseret på ergonomiske hensyn.

Vi sikrer helheden i produktet i tæt samarbejde med vore kunder, og med afsæt i deres krav, således er vores bidrag ikke alene en unik formgivning, men en proces hvor brugervenlighed, formgivning, funktionsoptimering, modulopbygning og rationel produktion er lige vigtige, men altid vurderet i forhold til miljøpåvirkningen.

Vi hylder princippet ”less is more”, og målet for os er altid at skabe enkle og produktionsvenlige løsninger, hvortil vi anvender vores store kendskab til materialer og processer, suppleret med informationer fra underleverandører for at sikre realistiske løsningerne.

Af hensyn til virksomhedens brand, formgives produkterne med en skarp profil, men altid med henblik på at skabe langtidsholdbare værdier.

Projekterne gennemfører vi efter en faseopdelt proces, tilpasset den enkelte opgave, i en vekselvirkning mellem analytisk og metodisk arbejde, kombineret med intuition.​